Resum Tallers Iniciació a l’Apnea 2014

  by    0   0

Ha finalitzat la programació de Tallers d’aquest 2014 i no serà doncs fins a primers del 2015 que us podrem tornar a oferir la possibilitat de descobrir aquest meravellós esport amb nosaltres.

No obstant voldríem agrair a tots els participants el fet que hàgiu confiat en nosaltres per tal de començar a endinsar-vos en aquest apassionant món, vosaltres ho fet possible.

Ha estat un plaer per a tots nosaltres haver compartit totes aquestes hores de Teoria i minuts sense respirar. Per a nosaltres és molt important la constant millora dels continguts així com l’execució pràctica, és per això que si com a participant has vist res a millorar et convidem a compartir-ho amb nosaltres.

Volem recordar a tots els qui hi heu assistit la possibilitat de fer-vos Socis i gaudir de totes les avantatges que us oferim: Grups d’entrenament, Inscripció preferent a les Activitats, Descompte en l’import de les mateixes, Descomptes a botigues, Material d’entrenament i molt més… (vegeu Socis)

Esperem veure-us a tots molt aviat,

Gràcies per fer un xic més gran aquest esport i gaudiu del blau!


Related Posts

III Open Costa Brava – V Skandalopetra 2015

cartell-opencb-skandalo-2015-CATEl passat 13 de setembre de 2015 va tenir lloc el III Open Costa Brava i V Skandalopetra, aplegant un any més a un bon nombre d’apneistes disposats a superar un cop més els seus límits. Essent enguany puntuable per a la nova Lliga Catalana d’Apnea AIDA, l’Open Costa Brava fou un any més la […]

READ MORE →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *