Open Apnea Catalunya

L’Open Apnea Catalunya és una prova oberta a tothom, consolidada després de 5 edicions te lloc cap a mitjans de desembre. L’objectiu, més enllà del purament competitiu, és apropar les disciplines de l’apnea de competició al gran públic permetent que participants debutants comparteixin escenari amb esportistes ja consagrats tant nacionals com vinguts d’arreu d’Europa. Prova pionera a Espanya en permetre la modalitat de DNF (apnea dinàmica sense aletes) a més de la clàssica DYN (apnea dinàmica amb aletes). En la seva darrera edició s’inclogué el Trofeu Oscar Lopez d’Apnea Estàtica (STA) en memòria del gran esportista i membre fundador de l’associació.

L’Open és per tant un punt de trobada de referència per als millors apneistes i aquells que tot just comencen on poder tancar la temporada de la millor manera possible, fent apnea.

IMG_5530
IMG_5477

L’Open es realitza sota normativa AIDA International acceptant esportistes de tots els nivells i nacionalitats i amb la possibilitat d’oficialitzar a nivell mundial les marques assolides per les esportistes. El no dependre de Federacions implica que no es reben subvencions o suport de cap organisme oficial, de manera que els participants s’han de fan càrrec dels costos d’inscripció.

open_2012_dyn
DSC_0124
L’Open és un clar exemple de que l’Apnea està en augment al nostre país i cada cop més gent s’interessa per aquest esport sovint desconegut i alhora tant apassionant.
Ens veiem a la propera edició.

CLASSIFICACIONS ABSOLUTES

2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016
1r
Sebastian Lecumbarry
1r
Mara Torrealba
1r
Aleix Segura
1r
Aleix Segura
1r (M) Aleix Segura 1r (F) Olga Martínez 1r (M) Aleix Segura 1r (F) Gisela Solà 1r (M) Aleix Segura 1r (F) Gisela Solà
2n
Ferran Sayeras
2n
Oscar Lopez
2n
Dino Donati
2n
Sergi Bernat
2n (M) Nicolai Gebhardt 2n (F) Mara Torrealba 2n (M) Pebeyre Mathieu 2n (F) Katie Kleinwachter 2n (M) Luis Martinez 2n (F) Sophie Bruyere
3r
Oriol Navarro
3r
Pascal Pompidou
3r
Oscar Lopez
3r
Abel Reina
3r (M) Abel Reina 3r (F) Dunia Quintero 3r (M) David Garrigue 3r (F) Sara Rivera 3r (M) Tewfik Blaoui 3r (F) Katie Kleinwachter
Imatges Imatges Imatges Imatges Imatges Imatges  
AIDA-Logo-2015_small
LogoAEA