L’Open Apnea Barcelona s’estrena amb 3 rècords nacionals

  by    0   0

El passat 10 de maig va tenir lloc al complex esportiu de la Verneda, Barcelona, l’Open Apnea Barcelona. Segona prova oficial AIDA organitzada per Apnea Catalunya i que va comptar amb apneistes de la talla d’Aleix Segura, Mara Torrealba, Sergi Bernat i un bon nombre d’esportistes debutants.

La prova va tenir lloc en horari de tarda amb les modalitats de Dinàmica amb aletes (DYN), Dinàmica sense aletes (DNF) i estàtica (STA).

En la modalitat d’estàtica cal destacar la no participació del vigent sots-campió del món CMAS Aleix Segura, qui va decidir reservar forces per més tard. Això va permetre a Albert Tudela imposar-se en aquesta modalitat amb una gran marca de 5 minuts i 42 segons. En fèmines Mara Torrealba va establir un nou Rècord Nacional AIDA amb un temps de 4 minuts i 18 segons.

En Apnea dinàmica amb aletes (DYN) medalla d’or per  Sergi Bernat amb una distància de 138 metres i millor marca personal.

I en la modalitat de Dinàmica sense aletes (DNF) gran victòria per Aleix Segura en aconseguir una distància de 151 metres i millorar així el seu anterior Rècord Nacional de 142m. En fèmines Mara Torrealba va aconseguir una distància de 79 metres i un nou rècord nacional AIDA en aquesta modalitat.

Gran inici de temporada per al barceloní Aleix Segura que es col·loca primer del rànquing espanyol en DNF i STA i també per Sergi Bernat que ho fa en DYN. Celebrar també la cada cop més habitual presencia d’esportistes debutants a les proves d’apnea que es realitzen a casa nostra.

Resultats :

Classificació

Related Posts

III Open Costa Brava – V Skandalopetra 2015

cartell-opencb-skandalo-2015-CATEl passat 13 de setembre de 2015 va tenir lloc el III Open Costa Brava i V Skandalopetra, aplegant un any més a un bon nombre d’apneistes disposats a superar un cop més els seus límits. Essent enguany puntuable per a la nova Lliga Catalana d’Apnea AIDA, l’Open Costa Brava fou un any més la […]

READ MORE →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *