Taller d'iniciació a l'Apnea a Piscina

Dirigit a totes aquelles persones majors de 14 anys amb o sense experiència prèvia que volen provar aquest esport d’una manera segura i entretinguda.

El taller te una durada aproximada de 5h ; primer te lloc la part teòrica on s’explica la història de l’apnea al llarg del temps així com les seves diferents modalitats, tant recreatives com de competició. Veurem quines són les diferents Federacions nacionals i internacionals que regulen els esports practicats a pulmó lliure. Descobrirem la Fisiologia de l’apnea, la Seguretat, el material necessari i la Tècnica. Seguidament comença la part pràctica on es comença per uns suaus exercissis de respiració i relaxació. A continuació es practicaran els procediments de seguretat i rescat, així com el treball per parelles. Acabarem amb exercissis pràctics d’apnea estàtica (STA) on cercarem la relaxació i la bona aplicació dels coneixements. Farem el mateix en Apnea Dinàmica amb aletes (DYN) i Apnea Dinàmica sense aletes (DNF).

Tant si ho has practicat com si no, si t’apassiona el mar i vols descobrir tot el que pots fer amb un glop d’aire us esperem al proper taller.

Els Tallers d’iniciació a piscina son la manera ideal de començar a descobrir aquest esport i alhora són el requisit previ per a la realització dels Tallers de Mar que organitzem durant els mesos d’estiu.

Places limitades.

Activitat tot l'any

Activitat tot l'any

Proper Taller

Taller-Mataró