Activitats

 Un dels objectius d’Apnea Catalunya és donar a conèixer els esports practicats a pulmó lliure, per aquest motiu realitzem diferents tallers i cursos al llarg de l’any. 

 

  • TALLER D’INICIACIÓ A L’APNEA

Dirigit a tots aquells majors de 14 anys que volen provar aquest esport amb seguretat. Es realitza en un dia i consta d’una part teòrica on es parla de la història, les federacions, modalitats, fisiologia, seguretat, material, relaxació, entrenaments i una part pràctica on realitzarem tècniques de relaxació, Apnea dinàmica amb i sense aletes i Apnea estàtica.

colage-tallers-small

 Consulta els propers tallers 

  • BATEIG D’APNEA

És un taller d’iniciació dirigit als més menuts per tal que agafin habilitat a l’aigua i facin un bon us d’aletes, ulleres i tub.

 

HPIM7053           HPIM7058          dani ok

  • XERRADES D’APNEA

Dirigides a tots aquells que estan interessats a saber de que es tracta aquest esport. Es realitzen xerrades per totes les edats on es parla de la història, beneficis, modalitats, perills, entre d’altres d’aquest esport.

 

  • TALLER CAÇA FOTOSUB

Taller orientat a desenvolupar les habilitats necesàries per a la cerca i captura fotogràfica de diferents espècies de peixos i animals marins.

alex_foto_corvas            fotosub

 

  • CURSOS 2 i 3 ESTRELLES AIDA

Si ja estàs iniciat en el món de l’apnea i vols ampliar els teus coneixements aquests cursos son els ideals. AIDA és l’associació Internacional pel Desenvolupament de l’apnea i és la que acull els millors esportistes del món.

logo_aida_small_trans

 

  • STAGE i TALLERS D’ESPECIALITZACIÓ

un cop ja tens certs coneixements vols anar més lluny, per això hem creat aquest stages on apendras tècniques i coneixements que et permetràn seguir millorant.

taller_hipopressius