Membres d’Apnea Catalunya nous Jutges d’AIDA Internacional

  by    0   1

El passat mes d’abril va tenir lloc a les piscines municipals de Palafrugell el Curs de Jutges AIDA organitzat per la AEA en col·laboració amb Apnea Catalunya.

El curs va comptar amb la participació de fins a 10 persones arribades de diferents punts de la geografia com fins i tot les illes Canàries o Huelva i va estar dirigit per
Ute Gessmann, Instructora de jutges de AIDA International.

Això ens deixa la increïble xifra de 10 nous jutges AIDA al territori Espanyol dels quals n’hi ha tres que son membres d’Apnea Catalunya, tots ells amb la capacitat d’organitzar proves oficials a les seves ciutats de residència, sens dubte una gran noticia per al nostre esport.

La AEA és la Associació Espanyola de Apnea, constituïda a principis d’aquest any 2013 com a representant de AIDA a Espanya i te per objectiu la promoció i estandardització de l’apnea arreu del territori tant amb la organització de proves, divulgació i formació dels esports practicats a pulmó lliure.

curs_jutges_aida
curs_jutges_cartell
logo_AEA
logo_AIDA

Related Posts

III Open Costa Brava – V Skandalopetra 2015

cartell-opencb-skandalo-2015-CATEl passat 13 de setembre de 2015 va tenir lloc el III Open Costa Brava i V Skandalopetra, aplegant un any més a un bon nombre d’apneistes disposats a superar un cop més els seus límits. Essent enguany puntuable per a la nova Lliga Catalana d’Apnea AIDA, l’Open Costa Brava fou un any més la […]

READ MORE →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *